Gosti iz Daruvara na imanju...

Tijekom svibnja OPG Livak u Kutjevu su posjetili članovi, simpatizeri i podupiratelji HSS-a Daruvar na čelu s predsjednicom Tanjom Novotni Golubić, koja je zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije.
Nakon upoznavanja s imanjem uslijedilo je predavanje "Proizvodnja prirodnih biljnih čajeva od samoniklog bilja", uz konzumaciju čaja od ovogodišnjeg bijelog gloga i soka, uz dodatak svježe ubrane mente i limuna.
Ono čemu su se najmlađi razveselili (i odrasli također) bilo je sudjelovanje u starim i ponekim novim igrama, sportovima i vještinama - gađanje praćkom, gađanje kozlice, gađanje lukom i strijelom, bacanje koplja i hokej na travi.
Nakon sudjelovanja u sportskim aktivnostima dobili su potrebnu kondiciju za ručak koji je dostavilo ljubazno osoblje restorana "Schönblick".
Po završetku aktivnosti na imanju, gosti i domaćini su došli u Vinariju Perak gdje su kušali nekoliko vrsta vina i od gospodina Ivice Peraka doznali sve o proizvodnji i vrstama vina u ovoj vinariji.
Tanja Novotni Golubić je i ravnateljica Ravnateljstva za turizam HSS-a pa je ovaj susret iskoristila kao ideju za razmišljanje o posebnim oblicima turizma.

  • Pregleda: 3852